Advokatsekretær

Som advokatsekretær tilknyttes du en eller flere jurister og bliver en del af et stærkt team i en af vores afdelinger.

Et inspirerende miljø

Engagement, åbenhed, gåpåmod og humor er egenskaber vi vægter højt hos vores kolleger. Vi søger samtidig løbende at udvikle vores arbejdsmiljø, så det byder på faglige og personlige udfordringer for hver enkelt medarbejder.

Vores domicil udgør en velfungerende og indbydende ramme om vores arbejde. Vi er et stort hus med en professionaliseret og effektiv organisation, der letter din arbejdshverdag i form af hjælp til bl.a. produktion af diverse materialer.

Vores krav til dig

Som advokatsekretær kan dine arbejdsopgaver variere meget afhængig af den afdeling, du er placeret i. Fælles for alle afdelinger er, at de beskæftiger sig med erhvervsretlige og/eller offentligretlige emner.

Som advokatsekretær forventer vi, at du har en professionel tilgang til dit arbejde, har veludviklede samarbejdsevner og er kvalitetsbevidst. Vi lægger vægt på, at du er omhyggelig, imødekommende og engageret og har en god og sikker skriftlig og mundtlig formuleringsevne.

Vi arbejder med sagshåndteringssystemet Advo+ (Navision Attain Advokatløsning). Et vist kendskab til systemet er en fordel, men ikke et krav.

Ansættelsesvilkår

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår, som vi gerne fortæller mere om i forbindelse med jobsamtaler.

 

 

Samarbejde_kontor_2 
Loading
© Plesner  TLF +45 33 12 11 33 - Amerika Plads 37 - 2100 København Ø - CVR 42 93 85 13
Cookies