Samarbejde og internationale relationer

For at videreudvikle vores ekspertviden og styrke videndeling i branchen deltager vi i en række forskellige samarbejder og netværk.

Samarbejde på tværs af branchen

I Plesner har vi et tæt samarbejde med advokatfagets brancheorganisationer og
-foreninger. Vi engagerer os løbende i tiltag og projekter, der har til formål at styrke innovation og udvikling i advokatbranchen.

LogoMedlemSort_Low[1] 

Vi har blandt andet været med til at stifte brancheorganisationen Danske Advokater. Et bredt udvalg af vores advokater sidder desuden i udvalg nedsat af Advokatrådet, ligesom de underviser på flere af Advokatrådets kurser.

Internationale relationer

Vi har et vidtforgrenet internationalt netværk blandt rådgivere inden for flere områder. Udover vores tætte samarbejdsrelationer til førende udenlandske advokatfirmaer dyrkes vores internationale netværk gennem deltagelse i faglige foreninger og internationale konferencer. Det betyder, at vi kan løse opgaver, der rækker ud over Danmarks grænser og falder ind under flere nationale jurisdiktioner.

Derudover er mange af vores jurister uddannet i udlandet, og en lang række af dem har arbejdet i udenlandske advokatfirmaer.

 

 
© Plesner  TLF +45 33 12 11 33 - Amerika Plads 37 - 2100 København Ø - CVR 42 93 85 13
Cookies