Commercial Real Estate

Vi rådgiver ledende danske og internationale anlægsinvestorer, udviklere og ejendomsselskaber om alle faser vedrørende investering i, finansiering samt udvikling af erhvervsejendomme fra opkøb til salg.

Vores rådgivning omfatter forhold vedrørende indkøbscentre, hoteller, investeringsejendomme til bolig- og erhvervsformål, fabrikations- og lagerejendomme m.v. Det gælder uanset, om den pågældende type af ejendom er erhvervet til investerings- eller udviklingsformål. 

Rådgivning med kommercielt fokus

Vi er kommerciel sparringspartner for en lang række førende aktører inden for alle aspekter af ejendomstransaktioner. Vores rådgivning omfatter alle juridiske aspekter af erhvervsejendomme, og vores målsætning er at anvende vores kommercielle erfaring til at understøtte vores klienters behov.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med førende erhvervsmæglere, realkreditinstitutter og finansieringskilder i Danmark og har et omfattende internationalt netværk, der bl.a. omfatter førende udenlandske advokatkontorer, som er højt specialiserede inden for Commercial Real Estate. 

Legal 500 (2015)

"Within Real estate and construction, Plesner is a first tier firm."

Chambers Europe (2014)

"Acknowledged as a premier real estate practice, with a particular focus representing international investors and top domestic pension funds. Widely recognised for its impressive construction practice, representing contractors, engineers and architects.

'The lawyers are great at combining commercial and legal points and are very responsive'."

t†rn-og-kran 
© Plesner  TLF +45 33 12 11 33 - Amerika Plads 37 - 2100 København Ø - CVR 42 93 85 13
Cookies